Fantastiska rustika lantgårdshusinredningsidéer

32 Fantastic Rustic Farmhouse Home Decoration Ideas

32 Fantastiska rustika lantgårdshusinredningsidéer, #dekoration #fantastisk #bondgård #ideas #rustik
Även om köksanläggningarna kan vara mardrömsk ekonomiskt, kan det inte förnekas att det är hemmets kontaktpunkt. Denna gemensamma grund förtjänar all uppmärksamhet och bekostnad. En klok investering, förutom den stilfaktor som är så viktig i dag, spelar verktygen en viktig roll. Fastighetsvärden kommer att öka avsevärt, om tillfället uppstår för att sälja och flytta, kanske till grönare betesmarker.
Börja planera!
Det är viktigt att vara tydlig med vad som förväntas från det nya köket. Kanske var utformningen av det gamla köket begränsad. Smart utrymme verktyg skulle vända det. Strukturella förändringar kan behövas. Om det behövs kan ett fönster och en dörr behöva muras om de kommer i vägen. Planera platserna för matlagningsområdet, bänkskivan och golvlagringsenheterna, diskbänken och takhyllorna. Storlek är säker och de äldre bostäderna har traditionellt mindre kökutrymmen, kanske 4 m X 3 m. Det skulle vara ett fantasitest att ta reda på vad som går där.
Rita en detaljerad planritning på skala för att visualisera hur arrangemangen skulle se ut. Vilken design skulle vara genomförbar? Ventilation är avgörande och belysning också. Genom att tegla upp fönstren och dörren fick jag nu två kompletta väggar. Franska dörrar skulle leda till trädgården.
Budgetskäl fick oss att besluta att VVS-utgifterna kan minskas genom att hålla bänkskivan och handfat i samma position. Kylskåpet skulle stanna kvar där det var och möjligheten var fler skåp och arbetsutrymme med de två väggarna. En frukostbar skulle också fungera som ett arbetsbord. Skissen var klar, arbetet skulle kunna börja.
Montering av skåp
Du kan föreställa dig röran medan byggare var på jobbet. Tillsammans med rörmokaren gjorde elektriker och gipsare sitt arbete. Jag var upptagen med att planera skåppositionerna. Jag känner snickeri och skulle spara en del kostnader med IKEA-köksenheterna. DIY-upplevelse hjälper inte.
I slutet av diskbänken ligger frukostbaren i L-form med två avföringar. Extra utrymme kom från tvättmaskinen som nu låg i badrummet.
Skåp gick bredvid matlagningsområdet på väggen och golvet, under diskbänken och ovanför diskbänken. Stekpannor, såspannor och ugnsfat måste vara bekvämt nära matlagningsområdet.
En känsla av utomhus
Tillsammans med de franska dörrarna som leder till trädgården skulle en markis skapa större utrymmesdimensioner och smälta inre och yttre omgivningar.

This articel adopted from this site

Posting Komentar

0 Komentar